Preventie – Opleidingen – Milieu & Kwaliteit – Veiligheidscoördinatie
“Op 9 januari 2017 werd bij Olivier Construct naar jaarlijkse gewoonte een veiligheidsdag georganiseerd.
Hiervoor werd o.a. beroep gedaan op Ora Management. Bouwvakkers een dag in de studiebanken: da’s geen sinecure !

Olivier en Pascal waren echter goed voorbereid en vertelden heel ontspannen hun verhaal.
Ons publiek werd erdoor geïnspireerd en het was stil in de zaal met ruim 40 arbeiders!

Beiden waren ze gewapend met een goede powerpoint zonder ellenlange teksten, maar goed gedocumenteerd door duidelijk fotomateriaal.
Beelden zeggen soms meer dan woorden. Het publiek werd scherp gehouden door afwisseling in het verhaal: treffende anekdotes en duidelijke voorbeelden.
Er was ruimte voor vragen en interacties, waarbij de praktijkervaring en de werfkennis van beide lesgevers zeker een troef betekende.

Ikzelf ben zeer tevreden en vernam ook achteraf zeer positieve commentaren van onze werknemers. Hartelijk dank Olivier en Pascal voor jullie bijdrage. “

Isabelle Devlaeminck - Olivier Construct


Ik ben zeer tevreden over de samenwerking die ik met Frank had. Een professional en topmens! In de toekomst wil ik zeker nog met hem samenwerken.

Kris Couckuyt - Roger Vanden Berghe

Wij zijn heel tevreden van Benoit, hij legt het zeer goed uit als wij iets niet begrijpen, betrekt ons in zijn doen en laten voor onze firma en is een aangenaam persoon om mee te werken, ook doet hij opzoekingen voor mij als ik iets wil weten en indien hij niet onmiddellijk kan antwoorden, mag ik er zeker op rekenen dat het antwoord zeker komt en dit zonder nogmaals te wijzen op mijn vraag,
Dus besluit: 10 op 10 voor Benoit. Hij mag zeker blijven bij ons J.

Dorine Depoorter – Dorifran

Pascal en Frank geven me allebei een zeer degelijke en gedreven indruk. Ze brengen vers bloed in huis en ze passen perfect in onze ongedwongen open sfeer waar alles onmiddellijk aangepakt wordt en beslist wordt. M.a.w. ze maken deel uit van ons team

Luc Eeckman – SE Contracting

Ik ben heel tevreden over Benoit. In het verleden had hij hier weinig of geen ondersteuning waardoor hij gedwongen was zelf prioriteiten te geven aan te behandelen onderwerpen. Ik stuur hem nu aan waardoor we nauw kunnen samenwerken. De laatste 5 maand is er in de plant meer vooruitgang geboekt dan alle voorgaande jaren samen.

Thomas Callebaut – Romi Laundry services

Zeker tevreden van Frank. Duidelijke communicatie.

Katleen Joncheere – Renovatiewerken Mortier

Ja hoor wij zijn tevreden van Frank.

Marina Frederix – Altez group

We zijn tevreden van Benoit. Geen opmerkingen.

Herlinde Scherrens – Carval Verbauwhede

We zijn heel tevreden over de samenwerking met Benoit. Mocht er in de toekomst een probleem zijn, zal ik dit zeker melden.

Thomas Geers – Geers Industrie

De veiligheidsopleiding voor onze sales & aftersales is super goed verlopen. Pascal heeft dit heel interactief en goed gebracht.

Cornelia Boogaerts – Villeroy & Boch

Op heden zijn wij zeer tevreden over Frank en hebben wij zeker geen enkele opmerking!

Kim Beauprez – AD Megatec

We zijn nog steeds dik tevreden van Pascal. Mag zo blijven.

Piet De Backer – Van De Walle Industrial Building Contractor

Waar ik heel tevreden mee ben, is de persoonlijke aanpak en snelle service.

Michelle Vanhove – Votquenne foundations

Loopt zeker vlot. Pascal is al thuis in de structuur en het reilen en zeilen binnen Poppies.

Kris Vangheluwe – Poppies

We zijn eigenlijk wel tevreden over Benoit. Alles verloopt steeds zeer vlot en correct. Denkt ook goed mee aan mogelijke oplossingen. Daarnaast weet hij veel nog te relativeren. Toch enigszins geruststellend als we zien wat er zo allemaal moet worden op papier gezet van analyses, risico’s,… Voor zo ver ik er een goed zicht op heb, verloopt het contact met de werknemers ook heel goed. Een vrij korte, maar toch positieve evaluatie dus!

Thomas Huyvaert – Claessens Canvas

Wij zijn echt wel tevreden over Frank en Anthony wordt continue goed begeleid en gestuurd. Ik denk dat we een voorbeeld dossier zullen hebben binnen enkele maanden. We geven Anthony dan ook de kans om de taken die Frank hem geeft zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren.

Hilde Vandeputte – Rotolux

Ik heb geen opmerkingen. De samenwerking met Benoit verloopt zeer vlot. De taken worden als onderdeel van het jaarpreventieplan uitgewerkt en gaat alles volgens schema.

Luc Jacxsens - Cobatim

Caring about your safety and environment